...ja vielä tällä hetkellä siis sen ainoan. Piakkoin saan kylläkin lapsuuden aikaisen Lundbyni siskoltani rempattavaksi ja se taitaa päätyä sitten lopulta lasten leikkeihin...

410984.jpg

Talo on siis Piirongin sininen nukketalo. Aikomukseni olisi kuitenkin jossain vaiheessa laittaa taloon uusi katto ja ehkäpä myös vaihtaa talon väritystä sekä remontoida talo perusteellisesti uudestaan myös sisältä. Porrasaukotkin meinaan ehkä laittaa umpeen, koska portaat vievät talosta kuitenkin aika paljon tilaa...

410985.jpg

Niinkuin kuvasta huomaa, niin osasta ikkunoita puuttuu verhot sekä "ikkunalasit"

410987.jpg

410989.jpg

410991.jpg

410993.jpg

Kuvassa oleva tv-taso on itse tehty, kuin myös alakerrassa oleva "ikkunasohva" sekä verhot. Sohva kaipaa vielä hieman hiomista, että vaha tarttuisi joka paikkaan tasaisesti. Kastelukannu on Tiimarista, televisio kirppislöytö. Verhotangot on tehty paksusta galvanoidusta rautalangasta ja pyöreistä kiinnityskoukuista, jotka kylläkin on myös tarkoitus vaihtaa remontin yhteydessä vieläkin pienempiin.

410997.jpg

410998.jpg

411000.jpg

Tytön huoneessa on itsetehtyä viherkasvi, lampaantalja,pikkuisin nalle hyllyssä sekä vuodevaatteet. Vaaleanpunainen nalle, muumipeikko, vaaleanpunaiset taulut ainakin ovat Saanalta Nuket- listan swapista. Pinnasänky on Euro Minis tuotantoa, muut kalusteet Tiimarista. Kaksi neulepukuista nallea on Tiimarin lyijykynien päistä irroitettuja. Sängyssä oleva vauva vaatteineen on saatu Raijalta Nuket-listan swapissa.

411001.jpg

Pojan huoneen kalusteet ovat Lidlistä. Päytälamppu on tehty itse balsasta ja kankaasta, lelut on saatu Kindereistä lukuunottamatta jalkapalloa. Vuodevaatteet ja viherkasvi ovat itse tehtyjä.

411003.jpg

Keittiökalusteet on ostettu Piirongista. Taka-alalla näkyy swapeista saatuja tavaroita; voipurkki, pelargonia, leivinlauta, kaulin, puukippo, pullokori sekä linnut häkissä. Maustehylly on Turun Presentosta.

411004.jpg

411005.jpg

411006.jpg

Kirjahylly, joka vielä ammottaa lähes tyhjillään, on itse vahattu ja alun perin Euro Minis tuotantoa kuin myös lintuhäkki. Kynttilät, kirjat sekä kasvi ovat swapeista saatuja. Kaappikello on Lidlistä, kattovalaisin on Turun Presentosta. Sohva ja nojatuolit puuttuvat myös vielä.

411007.jpg

Kylpyhuonekalusteet ovat Piirongista, mattopiiska, puupurnukka, vaaka, pyyhe sekä pullojukka ovat swapeista saatuja. Sinkkiämpärit ovat Tiimarista.

411008.jpg

Naulakko on Euro Minis tuotantoa. Siinä roikkuu mini-My Scenien takit ja swapista saatu virkattu kassi. Taustalla näkyy aito Lundbyn matto ja etualalla on Ninnan taidokkaasti punoma kynnysmatto.

411009.jpg

Sänky on Indiskasta, vuodevaatteet olen itse ommellut. Arkku on Euro Minis tuotantoa ja sen olen vahannut. Dalmatialaiskoira, kukkakimppu sekä hatut ovat swapeista saatuja. Viherkasvi sekä lamppu ovat itse tehtyjä