...kanssa pääsin reissuun tuossa kolmisen viikkoa sitten lauantaina ja hauskaa oli.  Meitä lähti siis matkaan Ninna, Brita, Kristiina, Päivi, Saana sekä minä ja mihinkäs muualle meidän kulkumme olisi suuntautunut kuin Forssaan ja siellä Malmstömien Nukkekoti ja Lelu kauppaan. Sieltä matkaan tarttui kaikenlaista kivaa vaikkakin minun osaltani kaikki pikkutilpehööri jää vielä ostamatta kun tuo nuorin kohtelee kaikkea ja kaikkia tavaroita kaikkea muuta kuin nätisti, oikea täystuho siis... Ja palvelu oli taas sitä samaa ystävällistä ja asiantuntevaa, jota on muualtakin jo kuullut, joten täydet pisteet Marialle ü   Ja tässä vielä  siis hieman kuvia ostoksista....

748691.jpg

748690.jpg

748692.jpg

748689.jpg

Ja sitten suuntasimmekin matkamme Marian suosittelemaan kangaskauppaan nimeltä Kankainen, jossa oli siis TODELLA ystävällistä ja mukavaa palvelua. Siis siitäkin huolimatta, että emme varmaankaan olleet mitään myyjien "unelma-asiakkaita" kun jokainen meistä halusi 15-20 senttiä tuota ja sitten tuota ja sitten tuota... Jokainen siis ainakin varmaan vähintään kuutta erilaista kangasta :)

Tässä vielä kuvia ihanista minikuviollisista kankaista

748688.jpg

Lisäksi kävimme kahdella kirppiksellä, mutta minua ei tällä kertaa onnistanut ja mitään ei tarttunut matkaan. Kotimatkalla kävimme vielä syömässä Forssan Autokeitaalla ja sitten matka jatkuikin kohti Turkua. Oli hauska ja rentouttava päivä, kiitos vielä kerran kaikille mukana olleille. Ja erityiskiitos Ninnalle vaivattomasta matkanteosta, kyydissä on aina hauskempaa istua :)